AndrejaTrkman

O meni

Prepoznavna sem po barvitih, živahnih izdelkih in svojstvenemu slogu , ki hitro pade v oči, prinese svež pridih, vas objame in pritegne vašo pozornost, kliče po želji da mora v vaš dom.
Prijatelji pravijo, da so moja dela kot mavrica po dežju. V naša srca prinaša trenutek sreče, ki ga vsi potrebujemo in imamo radi. Mavrični lok si želimo znova in znova ogledovati.
Že kot majhna deklica sem rada poslikavala kamenčke in barvala polžje hišice. Ustvarjanje novoletnih daril, okraskov in aranžmajev je bilo moje igranje. Ustvarjanje in umetnost sta mi bili praktično položeni v zibko in me vseskozi spremljata.
Leta 2007 sem v sebi začutila, da je oblikovanje keramike področje mojega dela in ustvarjanja. Občutek, ko začnem gnesti glino in iz nje ustvarjati izdelke, ki so vam na voljo v moji trgovini, me vso preplavi in težko preneham z delom. Svoj stil sem oblikovala že na začetku ustvarjanja in ga z vsakim delom nadgrajujem.
Rada imam tradicijo, ki je tudi moj navdih. V njo vlagam svojo osebno noto – sporočilo. Moji izdelki so tako dekorativni kot uporabni. Z domišljijo se rojevajo izpod mojih rok in z domišljijo jih zadovoljni kupci tudi uporabljajo. S kvaliteto sem pridobila zaupanje in sledilce svojih del, ki se radi vračajo in z mojimi izdelki razveseljujejo sebe, svoje prijatelje in znance.
Navdihuje me narava, vsakdanje življenje, umetnost, mitologija in zgodbe. Iz vseh teh zmesi črpam energijo in navdih, ki bogati moja dela.
Ustvarjam iz srca. Upam, da bodo moja dela segla v vaša srca in vam bodo polepšala tudi siv deževen dan.
S toplim pozdravom, Andreja.

Awards

awards